Telegraf: Сви на Штранд, јер биће врело: Почиње турнир у рукомету на песку

Извор: Telegraf

Промотери овогодишњег турнира су Јелена Ерић Ракоњац и бивши капитен српске репрезентације Момир Илић. Јубиларни 10. Међународни турнир у рукомету на песку “Нови Сад 2016″ одржаће се од 23. до 26. јуна на новосадској плажи Штранд у организацији ГРС НС.

94456_zene_f

Нови Сад ће том приликом угостити најбоље европске рукометаше и рукометашице на песку.

Такмичиће се учесници из Шпаније, Италије, Русије, Румуније, Хрватске и Србије. Промотери овогодишњег турнира су Јелена Ерић Ракоњац и бивши капитен српске репрезентације Момир Илић.

Тренери ће имати прилику да сазнају нешто више о тренажном процесу у рукомету на песку на предавањима која ће одржати селектор женске италијанске репрезентације Тамаш Неукум и директор италијанског националног тима Марко Треспиди, који је уједно и први човек ЕХФ­а за велика такмичења у рукомету на песку.

Foto: Gradski Rukometni Savez Novi Sad

Први пут у усторији биће одржан и турнир на песку за млађе категорије на коме ће се такмичити 20 екипа. Управо ће најмлађи 23. отворити турнир, а затвориће га сениорске екипе 26, за када су предвиђене финалне утакмице и додела признања.

Foto: Gradski Rukometni Savez Novi Sad

http://www.telegraf.rs/sport/2211261-svi-na-strand-jer-bice-vrelo-pocinje-turnir-u-rukometu-na-pesku-foto

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page