INFORMER: ЗНАМО ШТА ЋЕТЕ РАДИТИ ОВОГ ВИКЕНДА! Рукометна магија на песку у Новом Саду!

Извор: INFORMER

Јубиларни 10. Медународни турнир у рукомету на песку „Нови Сад 2016“ одржаће се од 23. до 26. јуна на новосадској плажи Штранд. Нови Сад ће том приликом угостити најбоље европске рукометаше и рукометашице на песку.


Такмичиће се учесници из Шпаније, Италије, Русије, Румуније, Хрватске и Србије. Промотери овогодишњег турнира су Јелена Ериц Ракоњац и бивши капитен српске репрезентавије Момир Илић.


Тренери ће имати прилику да сазнају нешто више о тренажном процесу у рукомету на песку на предавањима која це одржати селектор женске италијанске репрезентације Тамаш Неукум и директор италијанског националног тима Марко Треспиди, који је уједно и први цовек ЕХФ-а за велика такмичења у рукомету на песку.

 


Први пут у усторији биче одржан и турнир на песку за младе категорије на коме че се такмичити 20 екипа. Управо це најмлади 23. отворити турнир, а затвориће га сениорске екипе 26, за када су предвидене финалне утакмице и додела признања.

http://www.informer.rs/sport/ostali-sportovi/77673/FOTO-ZNAMO-CETE-RADITI-OVOG-VIKENDA-Rukometna-magija-pesku-Novom-Sadu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page