ХРВАТИ И ИТАЛИЈАНКЕ ОСВОЈИЛИ “НОВИ САД 2016”

Мушка репрезентација Хрватске и италијанска женска екипа Figh futura Es Roma освојили су прво место на међународном турниру у рукомету на песку који је одржан овог викенда у Новом Саду.

После четири дана рукометне магије на песку, у узбудљивој финалној утамици у мушкој конкуренцији, мушка репрезентација Хрватске победила је екипу Салготарјан Страндепиток из Мађарске, док је бронзану медаљу освојила национална селекција Мађарске победивши хрватску екипу Детоно.

Посетиоци су и у финалној утакмици женске категорије имали прилику да уживају у сјајним потезима. Италијанска екипа Figh futura Es Roma победила је у финалу екипу Агента грлс из Мађарске, а треће место заузела је Контеса Нера из Хрватске, победивши хрватски Детоно.

Мађари су из Новог Сада отишли са највише медаља, а хрватској екипи Детоно и у мушкој и у женској конкуренцији припало је четврто место.

Турнир је 10. годину узастопно организовао Градски рукометни савез Нови Сад. Ове године окупиле су се најбоље рукометашице и рукометаши на песку из Италије, Мађарске, Русије, Румуније, Хрватске и Србије.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page