Похвале и од челних људи ЕХФ-а

Када нас похвали први човек ЕХФ-а за велика такмичења у рукомету на песку, то има велику тежину и посебну драж. Марко Треспиди каже да су турнир и атмосфера у Новом Саду били фантастични, а то што је био део овог турнира на коме су учествовали веома јаки тимови причинило му је велико задовољство. Према његовом мишљењу, овај турнир има велике могућности да у будућности буде домаћин и неких већих догађаја, као што је Европско првенство. Надамо се реализацији ових могућности и радујемо новим изазовима!

ЕХФ делегат Ненад Антић, већ дуги низ година учествује на овом турниру. Он сматра да турнир сваке године расте и квалитет тимова је из године у годину све већи. Поред тога, организација даје све од себе да тај квалитет испрати. Србија мора да буде поносна на овај турнир који се одржава у Новом Саду јер је 2016. година показала све оно лепо што рукомет на песку нуди.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page